QUONIAMS

QUÒNIAMS - Igualada Rock City

QUÒNIAMS

EL RETORN 15 ANYS DESPRÉS

 

Quòniams va tenir els seus orígens en la banda Jambalaya, fundada el setembre de 1990 a Igualada per Martí Mas (veu), Oriol Roca (baix) i Joan Vilanova (guitarra). Amb la incorporació de David Comas a la bateria, el grup es va consolidar i va prendre el nom de Quòniams.

 

El 1993 van arribar a la final comarcal de la mostra de pop-rock de Catalunya juntament amb el grup manresà Gossos, els quals van acabar guanyant el certamen. L’any següent van fitxar per Al•leluia Records, amb qui van editar dos discos l’any 1995: “Quòniams”, que incloïa 8 temes en català i 2 en anglès, i “Happy at Last”, enregistrat completament en anglès i on es va confirmar la incorporació de Carles Viarnès als teclats i veus.

 

La seva proposta de rock fresc i desacomplexat va convèncer la crítica i els mitjans especialitzats catalans i d’arreu de l’estat. Quòniams van girar per sales i festivals del país com el BAM o el Mercat de la Música Viva de Vic, i també fora de Catalunya, com ara a Madrid, Saragossa, Menorca o Formentera. Dels diversos concerts a Igualada cal destacar la seva actuació a l’Anòlia del 1995.

 

La banda es va desfer el setembre de 1998 després de la desaparició de la discogràfica.

15 anys després, tornaran a trepitjar un escenari!!! T’ho perdràs?!

 

www.facebook.com/quoniamsmusic

 

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/playlists/6525250″ params=”” width=” 100%” height=”450″ iframe=”true” /]

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *