CRISIX

CRISIX - Igualada Rock City

CRISIX

V YEARS IN CRISIX

 

Ja no hi ha volta enrere. Amb el seu esplèndid segon àlbum “Rise … Then Rest“, decididament Crisix es convertiran en una de les formacions metal més importants del país, i sense cap dubte, en la que té un futur més prometedor per endavant. Llaurat durant els últims mesos del passat any 2012 amb en Javi Félez (Graveyard, Körgull The Exterminator, Warchetype) als Moontower Studios, la banda catalana va apostar per tot un Erik Rutan (Cannibal Corpse, Morbid Angel, Nile, Krisiun) a l’hora de barrejar i masteritzar la seva esperada nova obra, i el resultat no podria haver estat més devastador. Des dels seus Mana Recording Studios de Florida, el productor nord-americà ha dotat les cançons dels nostres thrashers d’un so tan detallista, classicista i cristal·lí com descomunalment poderós. ¡Ves preparant una bona assegurança per a la llar, perquè les parets de casa teva tremolaran des de la inicial i majúscula ‘IYFF’!

 

No parar de girar amb Angelus Apatrida o els ja extints The Eyes des que van llançar al mercat el seu debut “The Menace” el 2011 ha estat la clau perquè Crisix tornin al camí discogràfic amb una inusitada maduresa compositiva i musical que pocs podien imaginar. Semblava impossible, però el grup ha plasmat onze temes àmpliament superiors a tots els ofert en la seva primera referència, destacant “pilotassos” de pur thrash metall deslligat com ‘One By One’, ‘Scars Of The Wolf’, ‘Army Of Darkness’, el mig temps musculat de ‘Those Voices Shall Remain’ o el seu flamant himne ‘Bring’Em To The Pit’, tota una declaració d’intencions. I és que fins i tot s’han deixat anar la cabellera amb incursions al metalcore en la brutal ‘Rise … Then Rest’, el groove, i qualsevol cosa que els vingués en gana. Juli al micro explota més que mai el seu registre d’esquinçats i guturals, les guitarres de Requena i Busi treuen fum després endollar aquests riffs i solos, per no parlar de la roca al baix que és en Marc o el gran creixement que Javi ha experimentat rera les timbales. Aquest últim s’ha convertit en una autèntica bèstia de la bateria. Se succeeixen els cors gamberros típics d’aquest quintet de col·legues en el seu superb gran disc que no dóna treva. És com si una piconadora et deixés pla a base d’Anthrax, Megadeth, Exodus i els Metallica més clàssics.

 

Aliats per primera vegada amb el segell Fair Warning / Gran Sol per a aquesta nova etapa, Crisix tampoc han abandonat el seu costat més divertit en cançons com ‘Volcano Face’, la genial ‘Frieza The Tyrant’ o la juerguista ‘Waldi Gang’, on fins hi tot surt una harmònica i no han dubtat a convidar a la festa al seu amic Roberto, de la banda ’77 i fins i tot a Jose, propietari del pub Ballbreaker de Barcelona. Van guanyar la Wacken Metall Battle de 2009 només un any després de formar-se i el canvi de nom obligat per qüestions legals en 2011 no els va restar gens de força. Amb “Rise … Then Rest” Crisix donen un gegantí cop de puny a la taula que ningú en aquest país està en condicions de respondre, i es convertiran, al costat de Angelus Apatrida, en els reis del nostre metal més actual.

 

Juli, Busi, Requena, Marc i Javi partiran moltes cares als circle pit que muntin durant les properes i nombroses descàrregues en viu que oferiran durant els mesos vinents. No te’ls perdis en directe, ja que són un tornado de proporcions bíbliques, i menys encara en la seva segona actuació consecutiva que oferiran a l’edició del Resurrection Fest d’aquest estiu. Crisix van fortíssims i no van amb miraments. No pararan de tocar el millor thrash possible fins que el teu cos digui prou. L’ultra thrash de Crisix ha tornat … In your fuckin ‘face!

 

I durant l’Igualada Rock City, els Crisix celebraran el seu 5è aniversari, serà una festa amb totes les lletres i acabaran el final de festa punxant música rockera fins que el nostre cos no pugui més!

 

www.crisixband.com

www.facebook.com/crisixUT

www.twitter.com/crisixUT

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *